Η Σαντορίνη το ομορφότερο νησί στον κόσμο

H αίσθηση της απομόνωσης, που σίγουρα υπάρχει. Οι ατελείωτες παραλίες, τα κύματα… Είναι μερικοί από τους λόγους που η ατμόσφαιρα ενός νησιού ξυπνά τη διάθεση για ονειροπόληση. Ποια….

νησιά έχουν, όμως, τη μαγική «σπίθα»; Δύο ελληνικά σίγουρα, σύμφωνα με την US News. Η αμερικανική εφημερίδα τοποθέτησε τη Σαντορίνη στην κορυφή του κόσμου. Πάνω από εξωτικούς προορισμούς, όπως τα Μπόρα-Μπόρα, οι Μαλδίβες ή οι Σεϋχέλλες, η Σαντορίνη βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα 16 καλύτερα νησιά του κόσμου, η οποία περιλαμβάνει έναν ακόμη «σταθμό» στο Αιγαίο. Τη Μύκονο, που βρίσκεται στην 11η θέση. Μόλις φτάσετε, επισκεφθείτε τις μαύρες παραλίες, επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου ή αν δεν είναι ανοιχτός πρέπει να πάτε στη Θησασιά και να σκαρφαλώσετε στα αρχαία σκαλιά που οδηγούν στην ιστορική πόλη του Μανωλά. Από εκεί μπορείτε να θαυμάσετε την θέα της καλντέρας, που κόβει την ανάσα» συμβουλεύει μεταξύ άλλων τους επισκέπτες της Σαντορίνης η US News.

Οσο για τη Μύκονο, που είναι στην 11η θέση, τη χαρακτηρίζει την Ιμπιζα της Ελλάδας, στην οποία μπορεί κανείς να βρεθεί σε πάρτι κάθε ώρα της ημέρας. Παράλληλα υμνεί, όμως, τις παραλίες της, αυτές που οι επισκέπτες θέλουν να δουν, αλλά και να τους δουν εκεί, όπως σημειώνει.

Τα 16 καλύτερα νησιά του κόσμου, σύμφωνα με την US News

Σαντορίνη

Μπόρα Μπόρα

Μαλδίβες

Σεντ Κιτς

Φίτζι

Μάουι

Κέιμαν

Αγιος Μαρτίνος

Σεϋχέλλες

Μπαλί

Μύκονος

Καουάι

Ανγκουίλα

Γκαλαπάγκος

Αμερικανικές Παρθένες Νήσοι

Δομινίκα

Via




                                                     . -->

.. http://greeklike.blogspot.com/ . .πηγή: .
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου