Η Ελλάδα στο Top 10 των παγκόσμιων «ονειρικών προορισμών» σύμφωνα με το TripBarometer 2014!

Στις 10 πιο επιθυμητές χώρες για να ταξιδέψει κανείς ανήκει η Ελλάδα, σύμφωνα με το TripBarometer 2014, τη μεγαλύτερη έρευνα για ταξίδια και διαμονή στον κόσμο, που διενεργείται για την ταξιδιωτική ιστοσελίδα TripAdvisor, μεταξύ 50.000 ανθρώπων από διαφορετικές χώρες.

Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο κλήθηκαν να απαντήσουν σε «ποιες χώρες θα ήθελαν να ταξιδέψουν εντός των επόμενων 24 μηνών, αν υπήρχαν τα απαραίτητα χρήματα». Η Αυστραλία και η Ιταλία βρέθηκαν στην κορυφή της λίστας ενώ ακολουθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γαλλία, η Νέα Ζηλανδία, η Καραϊβική, η Ελλάδα, η Ιαπωνία, η Ισπανία και η Ελβετία.

Η έρευνα έδειξε ότι η Ευρώπη είναι η πιο δημοφιλής περιοχή, αν και οι Ευρωπαίοι ταξιδιώτες – και συγκεκριμένα οι Ισπανοί, οι Ισραηλινοί, οι Ιταλοί, οι Έλληνες και οι Τούρκοι προτιμούν να επισκεφθούν τις ΗΠΑ. Οι 10.000 Αμερικανοί που ρωτήθηκαν σχετικά με τους «ονειρικούς προορισμούς» που θέλουν να επισκεφθούν ψήφισαν την Ιταλία, την Αυστραλία και την Ιρλανδία στην πρώτη τριάδα, ενώ ακολουθούν η Νέα Ζηλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Καραϊβική, η Γαλλία, η Ελλάδα, η Ισπανία και η Ελβετία. Η Ελλάδα πάντως είναι ο νούμερο ένα προορισμός για τους Αργεντινούς. Πηγή

Via
                                                     . -->

.. http://greeklike.blogspot.com/ . .πηγή: .
Share on Google Plus

About NEWS

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου