Λέσβος, Αιγαίο, Ελλάδα & Εναλλακτική Ιστιοπλοΐα

Βαρεθήκατε τα καθιερωμένα και θέλετε οι φετινές σας διακοπές να έχουν κάτι το ξεχωριστό, το μοναδικό, που θα σας μείνει αξέχαστο; Μπορείτε να το βρείτε σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Αρχιπελάγους. Στη Λέσβο. Δεν χρειάζεται να πει πολλά κανείς γι’ αυτό το νησί. Τόσο μεγάλο και με τέτοια ποικιλία δραστηριοτήτων, ώστε να μην το βαρεθείτε ποτέ, κοσμοπολίτικο για όσους επιθυμούν έντονη νυχτερινή ζωή και διασκέδαση μέχρι
πρωίας, αλλά και ήσυχο για αυτούς που θέλουν να αράξουν σε έναν κολπίσκο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Οργιώδες φυσικό περιβάλλον, ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, μακραίωνη ιστορία, ξεχωριστοί τόποι λατρείας, πλούσια πνευματική ζωή και φανταστική κουζίνα.


Λέσβος: Ταξίδι σε 3 διαστάσεις από την Alternative Sailing


Οι παραλίες της Λέσβου έχουν το δικό τους χρώμα. Κρυστάλλινα νερά, με 7 Γαλάζιες Σημαίες σε γνωστές παραλίες του νησιού σας περιμένουν. Όμως τα πιο μαγευτικά ακρογιάλια είναι κρυμμένα σε μικρούς κολπίσκους, συχνά δυσπρόσιτα από τον δρόμο. Για να κολυμπήσετε σε αυτά, θα χρειαστείτε πλωτό μέσο. Ένα δαιδαλώδες δίκτυο υγροτόπων απλώνεται γύρω από τους δύο κόλπους του νησιού, αλλά και στην ενδοχώρα, όπου θα συναντήσει κανείς πλήθος ενδημικών και σπάνιων ειδών χλωρίδας και πανίδας. Εκτός όμως από τις φυσικές ομορφιές ο επισκέπτης του νησιού θα θαυμάσει τα όμορφα χωριά και τους παραδοσιακούς οικισμούς με τα διατηρητέα τους κτήρια, αλλά και τα κάστρα που δεσπόζουν επιβλητικά στους λόφους πάνω από αυτούς. Την ιστορία του νησιού μπορεί κανείς να παρακολουθήσει στα αρχαιολογικά και λαογραφικά του μουσεία. Ιδιαίτερα γνωστά είναι τα μοναστήρια του νησιού που προσελκύουν πλήθος πιστών, που προσέρχονται για προσκύνημα και για να εκπληρώσουν το τάμα τους. Για τους λάτρεις της καλής κουζίνας, το νησί έχει να προσφέρει ποικιλία πιάτων, μεζέδων και πλούσιων εδεσμάτων, που τα συνοδεύει το πασίγνωστο ούζο που παράγεται στις δεκάδες μικρές και μεγάλες βιοτεχνίες της Λέσβου.

Όλα αυτά μπορεί κανείς να τα απολαύσει κάνοντας ιστιοπλοΐα και να τα συνδυάσει με δραστηριότητες όπως οι καταδύσεις, το ποδήλατο, το περπάτημα, η παρατήρηση της άγριας φύσης. Η Alternative Sailing είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στη Λέσβο, ως βάση, αλλά και σε ολόκληρο το Βόρειο και Νότιο Αιγαίο. Με τα ολοκαίνουργια σκάφη της και την ασφάλεια που σας προσφέρουν οι έμπειροι skipper της, μπορείτε να ταξιδέψετε ανέμελα σε ονειρικά μέρη με την παρέα σας ή με την οικογένειά σας. Διαλέξτε ένα από τα ταξίδια που σας προτείνουμε ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας επιθυμίες.

Για όσους δεν έχουν αντικρίσει ακόμα τις ομορφιές της, αλλά και για όσους έχουν έρθει ξανά και ξανά, η Λέσβος πάντα έχει κάτι καινούργιο να γνωρίσεις και να απολαύσεις. Φέτος η Λέσβος και η Alternative Sailing σας προσφέρουν ένα τρισδιάστατο ταξίδι!!! Πλεύστε με το ιστιοφόρο σκάφος γύρω από το νησί, καταδυθείτε στο βυθό του και εξερευνήστε παλιά ναυάγια, ποδηλατήστε ανάμεσα στους ελαιώνες, περπατήστε στους υγροτόπους και αναρριχηθείτε στα πευκόφυτα βουνά της. Με αφετηρία το σκάφος και την ιστιοπλοΐα, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να γνωρίσετε με τον καλύτερο τρόπο τη Μυτιλήνη, το Μόλυβο, το Σίγρι, το Πλωμάρι, τους δύο ξεχωριστούς κόλπους της Καλλονής και της Γέρας, αλλά και τα γύρω νησιά. Στη στεριά και τη θάλασσα η Alternative Sailing είναι η επιλογή σας. Ελάτε σήμερα σε μία εμπειρία ζωής!
Text provided by Alternative Sailing
Website: http://www.alternativesailing.gr/
e-mail: info@alternativesailing.gr
Facebook: https://www.facebook.com/#!/pages/Alternative-Sailing-Lesvos-island-Aegean-sea-Greece/489804597722168

                                                     . -->
Share on Google Plus

About senariografos

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου