Είσαι χωρισμένος: Αυτά είναι τα 2 νησιά που αν πας διακοπές θα βρεις σίγουρα ταίρι

Χώρισες. Ξέρουμε, δεν ξεκινά ευχάριστα αυτό το άρθρο. Οφείλουμε, όμως, να σε ενημερώσουμε πως δεν είσαι ο μοναδικός χωρισμένος του καλοκαιριού. Είναι, άλλωστε, γνωστό πως πριν και μετά τις καλοκαιρινές διακοπές παρατηρούνται οι περισσότεροι χωρισμοί παγκοσμίως. Για κακή σου τύχη, ανήκεις στην πρώτη κατηγορία. Χώρισες λοιπόν, είναι Ιούλιος και ό,τι σχέδια έκανες πάνε
χαμένα. Με άλλα λόγια, όχι μόνο έμεινες μόνος σου καλοκαιριάτικα, μα πρέπει να ξεχάσεις και τις διακοπές που είχες οργανώσει μαζί της.

Τα κακά νέα είναι ότι δεν έχεις χρόνο να ψαχτείς για νέους προορισμούς. Τα πολύ κακά νέα είναι ότι βρίσκεται σε τέτοια απόγνωση, ώστε διαβάζεις αυτό το κομμάτι, για να δεις τι πρέπει να κάνεις για να βρεις το ταίρι σου. Τα καλά νέα είναι, ότι το Menshouse -έχοντας πήξει στους χωρισμένους συντάκτες- σου έχει τη λύση:

Σου παρουσιάζει σήμερα τα δύο ελληνικά νησιά που όχι μόνο θα σε κάνουν να ξεχάσεις τον πόνο σου, μα εγγυώνται να σε κάνουν να φύγεις… διπλός (και δεν εννοούμε σε κιλά).
Κι όμως, υπάρχουν! Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν οι σχέσεις που δημιουργήθηκαν εκεί και άντεξαν αργότερα στα κρύα του χειμώνα. Το ένα από αυτά αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως. Ναι, ξέρουμε δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική, με το πρώτο, αλλά τι  να κάνουμε, να μη σας το αποκαλύψουμε επειδή είναι πιο γνωστό και απ’ τον Μάικλ Τζάκσον; Το άλλο, είναι πιο «εναλλακτικό» και ενδείκνυται για ψαγμένους ταξιδιώτες.

Ποιο είναι για σένα;

Νο1: Το αναμενόμενο – Πλώρη για Σαντορίνη

Πριν σε πιάσει πανικός, να σου υπενθυμίσουμε το ρητό που θέλει όποιον πάει στη Σαντορίνη είτε να παντρεύεται, είτε να χωρίζει (αυτό το δεύτερο δεν σε νοιάζει, γιατί δεν χρειάζεσαι τη βοήθεια της Σαντορίνης για να χωρίσεις. Τα καταφέρνεις και μόνος-η σου).
Όσο για τον γάμο; Κάτσε πρώτα να γνωρίσεις το επόμενο θύμα της γοητείας σου και μετά σε απασχολούν αυτά…
Η Σαντορίνη είναι ιδανική για νέες γνωριμίες.
Κάτι τα ερωτικά της σοκάκια, κάτι το ρομαντικό της ηλιοβασίλεμα, κάτι η φήμη που την κυνηγά, θέλει ταλέντο για να μην κάνεις γνωριμίες εκεί. Και το καλύτερο;
Τα διεθνή Μέσα την παρουσιάζουν ως το νησί με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να σε κάνει να ερωτευτείς. Δες το και πρακτικά. Με τόσες ανηφόρες που θα ανέβεις κάποια στιγμή θα σου βγει η γλώσσα έξω και πριν σωριαστείς σαν τη Λάουρα, θα ζητήσεις μια χείρα βοηθείας. Κάπως έτσι ξεκινάνε όλοι οι μεγάλοι έρωτες (στα σήριαλ του Μανουσάκη).

Τι νομίζεις; Λίγες το επισκέπτονται με την ελπίδα να γνωρίσουν τον απόλυτο Greek lover;

Βάλε πλώρη και άσε την τύχη σου να δουλέψει.

No2: Το εναλλακτικό – Άλλος για Ελαφόνησο;

Αν καταφέρεις να πας στην Ελαφόνησο και να επιστρέψεις single, τι να πούμε. Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.
Μπορεί το πανέμορφο αυτό νησί να μην έχει τη φήμη της Σαντορίνης, εγγυάται, ωστόσο, μεγάλες συγκινήσεις για έναν και μοναδικό λόγο: Έχει συνδεθεί με την καλοκαιρινή περιπέτεια παντός είδους.
Αν και το χειμώνα ζουν εκεί περίπου 600 κάτοικοι, το καλοκαίρι ο αριθμός αυτός διπλασιάζεται, με Έλληνες και τουρίστες να βουλιάζουν τις παραλίες της.

Το απόλυτο hotspot; Το κάμπινγκ! Ένας χώρος γεμάτος γυναίκες και άνδρες που αποζητούν την καλοκαιρινή περιπέτεια και δηλώνουν έτοιμοι να ζήσουν τα πάντα. Στην πλειονότητα τους τουλάχιστον.
Σπάνια θα δεις ζευγάρια στο κάμπινγκ. Και ο λόγος είναι προφανής (όσοι πήγαν με τον καλό τους ή την καλή τους, τον έχασαν μόλις είδε την πρώτη κατσαρίδα. Απ’ την τρομάρα του έφτασε στα Σεπόλια πετώντας).
Αντιθέτως, οι παρέες φίλων θα είναι πολλές. Φρόντισε να κάνεις κι εσύ την εμφάνισή σου με μία από αυτές.

Εμείς, πάντως, ψηφίζουμε Ελαφόνησο. Και οι φωτογραφίες που ακολουθούν, θα σε κάνουν να συμφωνήσεις μαζί μας…









Πηγή: menshouse.gr |  Tο διαβάσαμε εδώ
/newsone.gr
     GreekLike.blogspot.gr

Share on Google Plus

About senariografos

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου