4+1 ελληνικοί προορισμοί για το τριήμερο που έρχεται

Σκέφτεστε ταξίδια και εκδρομές; Αυτές είναι μερικές καλές ιδέες για ταξιδάκια εντός Ελλάδος, για όσους χρειάζονται ένα διάλειμμα από όλα.

Χαλκιδική Πρώτο ή δεύτερο πόδι; Από τα μπαράκια και τα club της Καλλιθέας ως τα μικρά κρυμμένα beach bar στην Τορώνη, η Χαλκιδική είναι πανέμορφη. Τα πράσινα νερά στις θάλασσές της, οι καταπράσινες διαδρομές της, οι παραλίες στις Καβουρότρυπες, στη Σάνη, στο Παλιούρι, στην Ελιά, στο Καλαμίτσι, είναι μία όαση! Πιερία Κι αφήστε τους άλλους να πάνε στη Χαλκιδική! Η Πιερία είναι γεμάτη κρυμμένα μυστικά και ομορφιές που τα ξέρουν λίγοι. Ιδιαίτερα οικονομική και διαφορετική. Έχετε βουνό και θάλασσα στα 10 λεπτά απόσταση. Πλαταμώνας, Πλάκα Λιτοχώρου, Λιτόχωρο, Παλαιός Παντελεήμονας μερικά από τα καλύτερά της. Δείτε το κάστρο στον Πλαταμώνα, περπατήστε στα πέτρινα δρομάκια του Παλιού Παντελεήμονα, φάτε φρέσκο ψάρι, χορέψτε στα μπαράκια της Πλάκας και ανεβείτε στον Όλυμπο, κάνοντας πρώτα μια βόλτα στο Λιτόχωρο. Πελοπόνησσος Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, η Πελοπόννησος, χάρη στις εναλλαγές του τοπίου της, έχει κερδίσει τις καρδιές όλων. Επισκεφθείτε τους αρχαιολογικούς χώρους σε Αρχαία Ολυμπία και Μυκήνες, περπατήστε στο Ναύπλιο ή τη Μονεμβασιά, δείτε τα βουνά και τις λίμνες της περιοχής, κάντε μπάνιο στις παραλίες της. Κοντινά νησιά Αν είστε στην Αθήνα, ιδανικό θα ήταν ένα ταξιδάκι στην Αίγινα, στην Ύδρα ή στις Σπέτσες.

Αν είστε στη Θεσσαλονίκη, τότε ταξιδέψτε μέχρι την Καβάλα κι έπειτα πάρτε το πλοίο για Θάσο, αλλιώς φύγαμε για Σαμοθράκη – με αυτοκίνητο ως την Αλεξανδρούπολη και μετά στο νησί. Αν είστε κοντά στον Βόλο, τότε φύγατε για Σκόπελο και Σκιάθο! Θράκη Από τα γραφικά στενάκια της πανέμορφης Ξάνθης, στα δρομάκια της Κομοτηνής και στην Αλεξανδρούπολη. Η Θράκη έχει τόσα να δεις! Επισκεφθείτε το απολιθωμένο δάσος της Λευκίμμης στον Έβρο, κάντε βόλτα στην παλιά συνοικία της Καβάλας και έπειτα πάτε για μπάνιο στους Αμμόλοφους. Πηγή

Via
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου