Καταρράκτες σε όλη την Ελλάδα!

Αναμφίβολα ζούμε σε μία από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, αν όχι στην ομορφότερη, με κρυμμένους θησαυρούς και πανέμορφα μυστικά να αποκαλύπτονται μπροστά στα μάτια τόσο του Έλληνα, όσο και του ξένου ταξιδευτή, δημιουργώντας τις καλύτερες αναμνήσεις και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αν και η χώρα μας είναι μικρή σε έκταση, αναλογικά με άλλες, οι ομορφιές της είναι ασύγκριτες, και τα μνημεία της φύσης ασυναγώνιστα και μοναδικά. Και πέρα από τις εξωτικές παραλίες με τα γαλαζοπράσινα νερά όπου μπορεί να πάει κανείς να δροσιστεί το καλοκαίρι, η χώρα μας έχει και πολλούς καταρράκτες, οι οποίοι βρίσκονται μέσα σε παραμυθένια τοπία, έξω από τα συνηθισμένα πλαίσια της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής.

Τόσο κοντά, και συνάμα τόσο μακριά μας, μικροί εναπομείναντες ελληνικοί παράδεισοι ξεφυτρώνουν, επιβεβαιώνοντας τις σκέψεις μας για το ασύγκριτο κάλλος και την ιδιαιτερότητα της χώρας μας. Μιας χώρας με χίλια πρόσωπα, που μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις πιο απαιτητικές επιθυμίες όλων των ταξιδευτών. Γιατί η αυθεντικότητα και η λιτότητα, που βρίσκονται σε πλεόνασμα στην ελληνική φύση, προσδιορίζουν επακριβώς την έννοια της τελειότητας…

Δείτε πανέμορφες φωτογραφίες από καταρράκτες κατά μήκος της Ελλάδας. Πηγή

Via




                                                     . -->

.. http://greeklike.blogspot.com/ . .πηγή: .
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου