Χριστούγενα στην Ελλάδα: top 4 προορισμοί


Αν υπάρχει μια εποχή του χρόνου για την οποία θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Ελλάδα βάζει τα γιορτινά της, αυτή είναι σίγουρα η εποχή των Χριστουγέννων. Φέτος, θα προτιμήσουμε να αποδράσουμε σε 4 αγαπημένους μας προορισμούς. Αμέτρητες είναι οι ομορφιές της χειμωνιάτικης Ελλάδας.

Αθήνα

Η Πλατεία Συντάγματος, ο Εθνικός Κήπος και οι Πλατείες της Αθήνας, είναι μερικά μόνο από τα σημεία στα οποία έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Η πλατεία Συντάγματος αποτελεί τον πυρήνα του χριστουγεννιάτικου σκηνικού της πόλης με μια εντυπωσιακή εορταστική εικόνα. Ολόκληρη η πόλη στολίζεται, μεταμορφώνεται και περιμένει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της σε μια μοναδική γιορτή. Η Πλατεία Συντάγματος, ο Εθνικός Κήπος και οι Πλατείες της Αθήνας, είναι μερικά μόνο από τα σημεία στα οποία μπορούμε να απολαύσουμε τις γιορτές.
Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη, στις βιτρίνες των καταστημάτων πέφτουν τα πρώτα χιόνια από τα τέλη Νοεμβρίου. Η ατμόσφαιρα είναι γιορτινή, τα ράφια των πολυκαταστημάτων είναι γεμάτα με παιχνίδια και περιμένουν τους γονείς-Αϊ Βασίληδες να τα αποκτήσουν. Την ίδια ώρα, οι ατμοσφαιρικές βόλτες στα παλιά Κάστρα και στα Λαδάδικα θα σας μείνουν αξέχαστες.
Χανιά

Ακόμα και τα Χριστούγεννα, τίποτα δεν μοιάζει παράταιρο σε αυτή την πόλη: επισκέπτες βολτάρουν ανάμεσα σε βενετσιάνικα αρχοντικά με καφασωτά παράθυρα ή κάτω από τη σκιά του μιναρέ του Αχμέτ Αγά . Χαθείτε στη γειτονιά της Χαλέπας, ανάμεσα σε παλιά ευρωπαϊκά αρχοντικά με μεγάλους κήπους και ψηλούς στιβαρούς φοίνικες. Μεταξύ άλλων, θα δείτε την παλιά Γαλλική Σχολή, το πατρικό σπίτι του Ελευθέριου Βενιζέλου και τη ρωσικού ρυθμού εκκλησία της Αγίας Δήμητρας.
Ιωάννινα
Η πόλη των Ιωαννίνων με επίκεντρο την πανέμορφη λίμνη Παμβώτιδα, τα διάσημα Ζαγοροχώρια και το κοσμοπολίτικο Μέτσοβο αποτελούν τις περιοχές που τραβάνε περισσότερο το ενδιαφέρον των επισκεπτών.Στην πόλη των Iωαννίνων υπάρχουν όλες οι ανέσεις για τους επισκέπτες: γραφικές ταβέρνες κοντά στη λίμνη, εστιατόρια, ψησταριές, καφετέριες, μπαρ και κλαμπ, κινηματογράφοι και το θέατρο, ρομαντικοί περίπατοι στη λίμνη, γύρω από το κάστρο, κάτω από τα πλατάνια.
Αναζήτηση των φθηνότερων πτήσεων για τους παραπάνω προορισμούς:http://www.travelplanet24.com/aeroporika-eisitiria/price-radar

                                                     . -->
Share on Google Plus

About senariografos

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου