Το Αγ.Ορος στην Ολλανδική Τηλεόραση

Τηλεοπτικό συνεργείο της Ολλανδίας αποτύπωσε εικόνες που αποδεικνύουν την εναλλακτικότητα του Άθω ως προορισμού. Η εκπομπή θα προβληθεί στην Ολλανδία στο τέλος του Νοεμβρίου. Εικόνες που θα εντυπωσιάσουν για το φυσικό κάλλος που...

προβάλουν και το θρησκευτικό / ιστορικό ενδιαφέρον που παρουσιάζουν αποτυπώθηκαν στην κάμερα του ολλανδικού τηλεοπτικού σταθμού NED3, για λογαριασμό της εκπομπής “3 op Reis”, από δημοσιογραφική και τεχνική ομάδα που επισκέφθηκε την περιοχή του Άθω και του Αριστοτέλη την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου.
Οι εκπρόσωποι του σταθμού ακολούθησαν την πορεία του κρουαζιερόπλοιου “Καπετάν Φώτης”, προβαίνοντας σε λήψεις πλάνων από τις Ιερές Μονές της δυτικής όχθης του Αγίου Όρους, ενώ επισκέφθηκαν θρησκευτικούς και αρχαιολογικούς χώρους εντός και εκτός της Ιερής Κοινότητας, κινηματογράφησαν τις αμμώδεις παραλίες της Ουρανούπολης και των Νέων Ρόδων, αλλά και τις μυρωδάτες οινογευσίες / μαγειρικές τεχνικές. Σύμφωνα με το Αγιορείτικο Βήμα, η εκπομπή θα προβληθεί στην Ολλανδία στο τέλος του Νοεμβρίου.



...
                                      --> ... ..
Share on Google Plus

About senariografos

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου