99 λόγους για τους οποίους αγαπάμε την Ελλάδα


Σε ένα εκτενές ρεπορτάζ για τη χώρα μας, το περιοδικό Greek America Magazine παρουσιάζει τους 99 λόγους για τους οποίους αγαπάμε την Ελλάδα, από σημαντικές προσωπικότητες του πολιτισμού, μέχρι γεύσεις και αξιοθέατα του τόπου μας.
Το άρθρο με τίτλο «99 reasons why we lοve Greece» χωρίζει τους
99 λόγους σε κατηγορίες:

Στα πρόσωπα συναντάμε τον Μίκη Θεοδωράκη, τη Μελίνα Μερκούρη, το Νίκο Καζαντζάκη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και την Έλενα Παπαρίζου, την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου και την Άννα Βίσση.
Στην κατηγορία των ελληνικών προϊόντων που κάνουν κάποιον να αγαπήσει τη χώρα μας, συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων ο καφές φραπέ, το κονιάκ ΜΕΤΑΧΑ, τα προϊόντα Αpivita, η μαστίχα, ο καφές Λουμίδης, οι σοκολάτες υγείας και τα γεμιστά μπισκότα.
Τέλος, στην κατηγορία των εμπειριών που θα σε κάνουν να αγαπήσεις την Ελλάδα συναντάμε τα ταξίδια στα νησιά, τους ταξιτζήδες, τη βόλτα στο Μοναστηράκι, τον ήχο των τζιτζικιών, τις παραστάσεις στο Ηρώδειο, τα γαϊδουράκια, το ούζο με μεζέ, το τάβλι στην παραλία, τις λαϊκές αγορές, τα ηλιοβασιλέματα στη Σαντορίνη, το χορό στα τραπέζια και τον ήχο του μπουζουκιού, και φυσικά τη βόλτα στην Ακρόπολη.





















...
--> --> ... ..
..
.. http://greeklike.blogspot.com/ . .
.i-diadromi.com/.
Share on Google Plus

About senariografos

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου